برای کهیر مزمن علل و عوامل بسیار زیاد و مختلفی گفته شده است اما علی رغم تلاش های صورت گرفته هنوز هم نمی توان گفت علت بروز کهیر دقیقا چیست. طبق جدیدترین تحقیقات پزشکی دنیا، روش های درمانی موجود برای مقابله با کهیر عبارتند از: پیشگیری اولیه در قالب دوری از عوامل محرک و تشدید کننده کهیر، مشاوره پزشکی، استفاده از آنتی هیستامین ها، داروهای آنتاگونیست های گیرنده لکوترین، پردنیزولون، سولفاسالازین و یک میزبان مهار کننده سیستم ایمنی مثل متوتروکسات، سیکلوسپورین، امالیزوماب و غیره. 

عوامل تشدید کننده کهیر

برخی از عوامل تشدید کننده و محرک کهیر را با اقدامات ساده ای می توان از میان برداشت. پزشک معالج بعد از گرفتن شرح حال کامل از بیمار می تواند تشخیص دهد که علت یا علت های اصلی ایجاد کهیر در بدن او چیست؟ عوامل ایجاد و تشدید کهیر در زیر آمده اند:

  • مصرف الکل و مواد مخدر
  • استرس و فشار زندگی
  • مصرف آسپرین نیز یکی از شایع ترین عوامل تشدید کهیر محسوب می شود. آسپرین و سایر داروهای ضد التهاب غیر استروئیدی (NSAIDs) می توانند باعث بدتر شدن کهیر در حدود 20 تا 30 درصد از بیمارانی که در فاز فعال بیماری قرار دارند بشوند اما روی آن دسته از افرادی که دوران بهبود را سپری می کنند تاثیر چندانی ندارند.
  • گرمای بیش از حد، استفاده از کمر بندها و لباسهای تنگ از دیگر عوامل تشدید کننده کهیر مزمن هستند و اغلب باعث همپوشانی کهیر فیزیکی و کهیر مزمن می شوند.

درمان کهیر مزمن

.

برای مطالعه بیشتر بر روی لینک زیر کلیک کنید:

این 6روش درمان کهیر و حساسیتهای پوستی بجای متدهای بی فایده خانگی


مشخصات

  • جهت مشاهده منبع اصلی این مطلب کلیک کنید
  • کلمات کلیدی منبع : کهیر ,عوامل ,تشدید ,کننده ,مزمن ,درمان ,عوامل تشدید ,تشدید کننده ,کهیر مزمن ,درمان کهیر ,بجای متدهای ,عوامل تشدید کننده
  • در صورتی که این صفحه دارای محتوای مجرمانه است یا درخواست حذف آن را دارید لطفا گزارش دهید.

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

فروشگاه اینترنتی،خرید اینترنتی،lordia.org طلاگستر مرکز فروش دامنه های رند و سایتهای آماده Henry Joey سرویس طلایی پروژه های دانش بنیان شرکت خاتم توس هیئت شیب الخضیب فروش محصولات گیلان مسکوت عنه زنان وآرایش